Slumpvisa blogginlägg Feed

Permanent Länkav Tsuroerusu » 21 nov 2013, 18:00 » Sett 4909 gånger » 0 kommentarer

Välkommen till bloggsystemet!

Permanent Länkav Tsuroerusu » 22 nov 2013, 06:23 » Sett 1606 gånger » 1 kommentar

Genstanden Destiny Knot:
Serebii skrev:"When this item is held by a Pokémon, if the holder becomes Infatuated, the Pokémon it is attracted to also becomes Infatuated.
As of Pokémon X & Y, this item, when attached to a Pokémon while breeding, will cause the baby Pokémon to inherit 5 IVs from its parents"


Stedet Friend Safari:
Serebii skrev:"Located within Kiloude City is the special Friend Safari. This is the new Safari Zone for the modern age. instead of having a set, defined, list of Pokémon you can encounter in the areas, this game applauds people who have numerous friends on their 3DS. If you have someone added, then they will appear on a list, with them being designated a certain type at random based on their Friend Code. This type cannot be changed.

With each person, you get up to three Pokém...


[ Läs mer ]

Permanent Länkav ADDE » 01 feb 2014, 15:54 » Sett 1339 gånger » 1 kommentar

När King Duzu gjorde en kupp och avsatte Lanzar, så trodde jag att vi skulle få en ljus framtid, Med lanzar ur vägen så fanns det nytt blod i ledningen som kunde styra och bestämma som de ville. Först var det Duzu och Fidde, sedan gav båda sig och Hammersten blev erbjuden att ta över, och tackade ja. Han tog mig och sockis som hjälp, och antog Tsuroerusus nya styrelseskick, som gav Tsu några befogenheter, men etablerade kongressen och centralstyrelsen. Kongressen skulel bestämma, och centralstyrelsen skulle verkställa, så var principen. men så försvann Hammy! Vi hade problem. Jag proragerade jävligt hårt att ta över hammy, för att kunna göra min vision verklighet. Våren 2013 blev jag centralstyrelsens administratör, och det andra hindret - Tingle - lämnade walk-over, och GoldenGrowlithe var talmannen. Nu var vi tre, Jag, Tsu och GG, ostoppbara. Mina planer kunde äntligen förverkligas efter år av väntan och en massa försök. Poképlaza blev verklighet!

men här började problemen uppstå, det v...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav Miku » 19 jul 2014, 00:22 » Sett 7766 gånger » 0 kommentarer

Bild
Semestern har börjat idag för mig, i hela 6veckor, kommer inte börja jobba förrän i September då, The Sims 4 släpps ^^
Är så sjukt spänd på The Sims 4, den 2a September släpps det i NA, 4e i EU, AUS och 5e i UK, fast jag tycker det är lite dåligt att dom har tagit på poolen, så nu kommer man inte kunna ha pool, men det kommer säkert än hel del expansion packs till The Sims 4, och får hoppas på att man kommer kunna bygga pool då.
Och det kommer bli en dyr höst för mig, för både The Sims 4 och Pokémon Omega Ruby och Alpha Sapphire släpps! ^^
Bild

Permanent Länkav ADDE » 28 jan 2014, 15:23 » Sett 1565 gånger » 2 kommentarer

Sitter på jobbet och prisjämför produkter... Ibland blir det så trist så man nästan somnar... Då brukar jag surfa runt och besöka Poképlaza. Har diskussionen om understreck kommit nånstans, eller är fortfarande Troels och Erika_92 fasta för sina ståndpunkter? (Länk)Nånstans måste man komma till skott... Känner jag Tsu rätt så kommer Erika förlora den här kampen och inte få sin vilja igenom så lätt... Troels har bra argument för detta, Erika är väl bara... "rebellisk"? :/

Så jag kollade runt på forumet, kollade i gamla trådar i Centralstyrelsen, i Kongressen och en sväng på "Om forumet". Samtidigt som Troels jobbar med att intergrera Wikin med JFusion-lösningen vi har här, så håller jag på nu med att driva igenom en kategoriomstrukturering. (Länk 2) för att göra forume...

[ Läs mer ]

cron