Slumpvisa blogginlägg Feed

Permanent Länkav nicklausw » 09 mar 2015, 03:51 » Sett 1701 gånger » 0 kommentarer

En forum med blog...vad? XD Jag har inte en blog på andra, så jag kan använder min blog i PokePlaza för mina studier av Pokemon och svenska.. Yay!

...Jag hatar när är uttråkad :|

Permanent Länkav GoldenGrowlithe » 02 mar 2014, 18:50 » Sett 1189 gånger » 1 kommentar

Jag gick runt och tänkte på religioner här om dagen. Om man läser gamla testamentet, så kan Gud förefalla mycket grym och rent av ond. Han skickar naturkatastrofer över människorna, skickar sitt folk ut i krig, och begär att man ska vara beredd att offra sin son till honom.
Men är Gud verkligen ond? Kan detta i verkligheten bero på missförstånd mellan honom och människorna? Kanske var det störningar i sändningarna från honom och ner på jorden, som gjorde att människorna missuppfattade honom. Eller så blev Gud förvirrad av människornas alla språk.

T.ex., Abraham var svenskspråkig (säger vi, för jag vet inte vilket språk han pratade på den tiden, och även om jag visste det skulle det inte vara något språk jag kan. :P ), och Gud råkar tala till honom på engelska. "Abraham, I offer you the land of Israel, you will go to...", och Abraham tänker. "Hmm, vad sade han? 'Offer' sade han. Ska jag of...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav Miku » 02 jan 2014, 00:08 » Sett 7380 gånger » 2 kommentarer

Idag fick jag hem lite nintendo-prylar, axelväska med Zelda/Link, plånbok med Yoshi och ny top/linne med Zelda/Link! :)

Bild
Bild

Permanent Länkav Miku » 26 dec 2013, 23:58 » Sett 6969 gånger » 0 kommentarer

Mina julklappar i år, har vart dom bästa hittilis, jag har fått ett par Yohio-saker som bland annat hans bok, om Drömmen som blev sann, ett ljus med Yohio, presentkort på H&M på 500kr, och en ny mobil!, och jag samlar på Yohio-prylar, min samling e inte så stor än, men jag jobbar på det ;)

Bild
Bild

fyller också om ca en månad, så då tänker jag också visa er, vad man har fått!! :) blir typ en liten mini haul, eller vad man nu kan kalla det! Om ni ill dvs! :)

Permanent Länkav ADDE » 29 jun 2015, 16:47 » Sett 11940 gånger » 0 kommentarer

Rest In Peace Blade Runner a.k.a. <TRINIX>

cron