Slumpvisa blogginlägg Feed

Permanent Länkav ADDE » 29 jan 2014, 23:36 » Sett 2646 gånger » 4 kommentarer

Verkar som att stormen har lagt sig... Alla har fått arga av sig lite... Troels fick droppen och skrek som in i hellvete av sig. Jag och GoldenGrowlite, och Doopliss tog avstånd, och sa oss ifrån... Alla fick nog. Vi ville inte ha så här det funkar inte...

Så problemet blev inte löst, istället bestämde vi oss att, nu har vi uttryckt våra känslor, vi kan rensa i våra minnen och börja fokusera oss på det verkliga problemet.

Jag hoppas innerligt att ingen hoppar av. för då faller allting. utan nu när stormen har lagt sig så jag sova lugnt och se fram emot att imorgon kommer Erika och troels fortsätta där de var med understrecket, jag kommer fortsätta spåna på kategoriomstrukturering, och GG fortsätter med... ja vad nu hon håller på med. ;)

Samtidigt ska vi vara aktiva, tack vare initiativ av Sadodi. vi ska skriva som aldrig förr, vi ska få tillbaka gamla medlemmar (Justeja, mass-PMet) och locka hit nya... Det är...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav ADDE » 22 maj 2014, 13:19 » Sett 14883 gånger » 1 kommentar

Idag har jag, på youtube, Utannosnerat en ny "Let´s Play"-kanal, eller en lite blandning av Let´s play och generell snack om TV- och Datorspel!

Detta är ADDEs Gaming Adventures! och jag kommer starta på allvar i juni, ungefär när jag slutar på praktiken och har mer fritid!

Det kommer spelas allt möjligt av de spel jag har, till en början på min dator, t.ex. Watch Dogs, men senare även på min Wii, och Nintendo Wii U när jag får den... (Och Playstation 3, 4, och Nintendo 3DS... och Emulatorer...)

Iaf. Om någon är intresserad så kolla gärna in min kanal eller kolla trailern nedan. Inte mycket att se, men den som väntar... :roll:


Permanent Länkav JunJun » 19 jun 2014, 20:20 » Sett 14764 gånger » 2 kommentarer

Den här berättelsen finns tyvärr inte här längre. :)

Permanent Länkav Miku » 19 jul 2014, 00:22 » Sett 8058 gånger » 0 kommentarer

Bild
Semestern har börjat idag för mig, i hela 6veckor, kommer inte börja jobba förrän i September då, The Sims 4 släpps ^^
Är så sjukt spänd på The Sims 4, den 2a September släpps det i NA, 4e i EU, AUS och 5e i UK, fast jag tycker det är lite dåligt att dom har tagit på poolen, så nu kommer man inte kunna ha pool, men det kommer säkert än hel del expansion packs till The Sims 4, och får hoppas på att man kommer kunna bygga pool då.
Och det kommer bli en dyr höst för mig, för både The Sims 4 och Pokémon Omega Ruby och Alpha Sapphire släpps! ^^
Bild

Permanent Länkav ADDE » 01 feb 2014, 15:54 » Sett 1494 gånger » 1 kommentar

När King Duzu gjorde en kupp och avsatte Lanzar, så trodde jag att vi skulle få en ljus framtid, Med lanzar ur vägen så fanns det nytt blod i ledningen som kunde styra och bestämma som de ville. Först var det Duzu och Fidde, sedan gav båda sig och Hammersten blev erbjuden att ta över, och tackade ja. Han tog mig och sockis som hjälp, och antog Tsuroerusus nya styrelseskick, som gav Tsu några befogenheter, men etablerade kongressen och centralstyrelsen. Kongressen skulel bestämma, och centralstyrelsen skulle verkställa, så var principen. men så försvann Hammy! Vi hade problem. Jag proragerade jävligt hårt att ta över hammy, för att kunna göra min vision verklighet. Våren 2013 blev jag centralstyrelsens administratör, och det andra hindret - Tingle - lämnade walk-over, och GoldenGrowlithe var talmannen. Nu var vi tre, Jag, Tsu och GG, ostoppbara. Mina planer kunde äntligen förverkligas efter år av väntan och en massa försök. Poképlaza blev verklighet!

men här började problemen uppstå, det v...

[ Läs mer ]

cron