Slumpvisa blogginlägg Feed

Permanent Länkav nicklausw » 09 mar 2015, 03:51 » Sett 1609 gånger » 0 kommentarer

En forum med blog...vad? XD Jag har inte en blog på andra, så jag kan använder min blog i PokePlaza för mina studier av Pokemon och svenska.. Yay!

...Jag hatar när är uttråkad :|

Permanent Länkav GoldenGrowlithe » 02 mar 2014, 18:50 » Sett 1132 gånger » 1 kommentar

Jag gick runt och tänkte på religioner här om dagen. Om man läser gamla testamentet, så kan Gud förefalla mycket grym och rent av ond. Han skickar naturkatastrofer över människorna, skickar sitt folk ut i krig, och begär att man ska vara beredd att offra sin son till honom.
Men är Gud verkligen ond? Kan detta i verkligheten bero på missförstånd mellan honom och människorna? Kanske var det störningar i sändningarna från honom och ner på jorden, som gjorde att människorna missuppfattade honom. Eller så blev Gud förvirrad av människornas alla språk.

T.ex., Abraham var svenskspråkig (säger vi, för jag vet inte vilket språk han pratade på den tiden, och även om jag visste det skulle det inte vara något språk jag kan. :P ), och Gud råkar tala till honom på engelska. "Abraham, I offer you the land of Israel, you will go to...", och Abraham tänker. "Hmm, vad sade han? 'Offer' sade han. Ska jag of...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav ADDE » 29 jan 2014, 16:37 » Sett 812 gånger » 2 kommentarer

...så vände allting upp o ner för mig. Jag fick veta en massa nya saker som jag hela tiden skulle haft leva upp till...
Rollen som Forumadmin är ändå ansvarsfullt, jag måste komma fram med en åtgärdsplan för att få nytt blod och få tillbaka det gamla också.

En Idé jag nämnde till Troels var att göra om Metropolis orange-aktigt för att ge en liten klick av nolstagi. Detta hoppas jag att medlemmar i forumet ska kunna komma tillbaka. Blått är inte så snyggt, och är det abra jag som fortfarande tycker att Metropolis inte är helt färdig och pokémonfierad?

Gällande kategoriomstruktureingen har jag nu lagt fram ett förslag till omstrukturering men en ny idé. Om ingen invänder sig så kommer jag att applicera förslaget i forumet från och med den 1:a Februari, med möjlighet att kunna juster...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav ADDE » 12 sep 2014, 17:44 » Sett 3139 gånger » 1 kommentar

Det är nu slutspurten på denna supervalår. Det är mycket som står på spel. Ska vi ha ett bättre Sverige för alla, eller fortsatta skattesänkningar och privatiseringar med sämre vård o omsorg som följd?

Min personliga åsikt är: NEJ! Men det finns saker som jag heller inte gillar hos de rödgröna...

Ibland leker jag med tanken att skapa ett eget parti. "Mittenpartiet", "Partiet i mitten" etc. med slogan "Vi som vill det bästa av två världar" dvs. ta det bästa av de borliga politiken och krydda i en stor släng solidaritet i det.

Jag som person är liberal. Jag förespråkar fria val och fri konkurrens. Det ska finnas öppen marknad och företagande, men inte i områden som människor är beroende utav, t.ex. vill jag privatisera systembolaget men kommunalisera äldrevården och förstatliga apoteken. Allt som har med sjukvård, hälsa, äldreomsorg och barnomsorg samt grundskola, tycker jag ska förstatligas, för här är det viktigt att alla får en rättvis vård och utvecklin...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav ADDE » 29 jun 2015, 16:47 » Sett 11813 gånger » 0 kommentarer

Rest In Peace Blade Runner a.k.a. <TRINIX>

cron