Slumpvisa blogginlägg Feed

Permanent Länkav ADDE » 29 jan 2014, 16:37 » Sett 1171 gånger » 2 kommentarer

...så vände allting upp o ner för mig. Jag fick veta en massa nya saker som jag hela tiden skulle haft leva upp till...
Rollen som Forumadmin är ändå ansvarsfullt, jag måste komma fram med en åtgärdsplan för att få nytt blod och få tillbaka det gamla också.

En Idé jag nämnde till Troels var att göra om Metropolis orange-aktigt för att ge en liten klick av nolstagi. Detta hoppas jag att medlemmar i forumet ska kunna komma tillbaka. Blått är inte så snyggt, och är det abra jag som fortfarande tycker att Metropolis inte är helt färdig och pokémonfierad?

Gällande kategoriomstruktureingen har jag nu lagt fram ett förslag till omstrukturering men en ny idé. Om ingen invänder sig så kommer jag att applicera förslaget i forumet från och med den 1:a Februari, med möjlighet att kunna juster...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav ADDE » 01 feb 2014, 15:54 » Sett 1111 gånger » 1 kommentar

När King Duzu gjorde en kupp och avsatte Lanzar, så trodde jag att vi skulle få en ljus framtid, Med lanzar ur vägen så fanns det nytt blod i ledningen som kunde styra och bestämma som de ville. Först var det Duzu och Fidde, sedan gav båda sig och Hammersten blev erbjuden att ta över, och tackade ja. Han tog mig och sockis som hjälp, och antog Tsuroerusus nya styrelseskick, som gav Tsu några befogenheter, men etablerade kongressen och centralstyrelsen. Kongressen skulel bestämma, och centralstyrelsen skulle verkställa, så var principen. men så försvann Hammy! Vi hade problem. Jag proragerade jävligt hårt att ta över hammy, för att kunna göra min vision verklighet. Våren 2013 blev jag centralstyrelsens administratör, och det andra hindret - Tingle - lämnade walk-over, och GoldenGrowlithe var talmannen. Nu var vi tre, Jag, Tsu och GG, ostoppbara. Mina planer kunde äntligen förverkligas efter år av väntan och en massa försök. Poképlaza blev verklighet!

men här började problemen uppstå, det v...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav ADDE » 29 jan 2014, 23:36 » Sett 1977 gånger » 4 kommentarer

Verkar som att stormen har lagt sig... Alla har fått arga av sig lite... Troels fick droppen och skrek som in i hellvete av sig. Jag och GoldenGrowlite, och Doopliss tog avstånd, och sa oss ifrån... Alla fick nog. Vi ville inte ha så här det funkar inte...

Så problemet blev inte löst, istället bestämde vi oss att, nu har vi uttryckt våra känslor, vi kan rensa i våra minnen och börja fokusera oss på det verkliga problemet.

Jag hoppas innerligt att ingen hoppar av. för då faller allting. utan nu när stormen har lagt sig så jag sova lugnt och se fram emot att imorgon kommer Erika och troels fortsätta där de var med understrecket, jag kommer fortsätta spåna på kategoriomstrukturering, och GG fortsätter med... ja vad nu hon håller på med. ;)

Samtidigt ska vi vara aktiva, tack vare initiativ av Sadodi. vi ska skriva som aldrig förr, vi ska få tillbaka gamla medlemmar (Justeja, mass-PMet) och locka hit nya... Det är...

[ Läs mer ]

Permanent Länkav ADDE » 22 maj 2014, 13:19 » Sett 13726 gånger » 1 kommentar

Idag har jag, på youtube, Utannosnerat en ny "Let´s Play"-kanal, eller en lite blandning av Let´s play och generell snack om TV- och Datorspel!

Detta är ADDEs Gaming Adventures! och jag kommer starta på allvar i juni, ungefär när jag slutar på praktiken och har mer fritid!

Det kommer spelas allt möjligt av de spel jag har, till en början på min dator, t.ex. Watch Dogs, men senare även på min Wii, och Nintendo Wii U när jag får den... (Och Playstation 3, 4, och Nintendo 3DS... och Emulatorer...)

Iaf. Om någon är intresserad så kolla gärna in min kanal eller kolla trailern nedan. Inte mycket att se, men den som väntar... :roll:


Permanent Länkav GoldenGrowlithe » 07 feb 2014, 15:41 » Sett 1580 gånger » 2 kommentarer

De nordiska språken är så pass lika så att vi i Sverige och Danmark kan prata våra egna språk, och fortfarande förstå varandra. Detta tycker jag är en fantastisk möjlighet som vi ska ta vara på - men därmed inte sagt att kommunikationen alltid går smärtfritt. Det finns förvånansvärt många ord som vi tror att vi förstår, men som liksom finns där för att lura oss; false friends.
Jag har samlat ihop lite som jag tänkte dela med mig av.

da. bryder mig ikke om =/= sv. bryr mig inte om
da. bryder mig ikke om = sv. jag tycker inte om
sv. bryr mig inte om = da. jeg er ligeglad

da. straks =/= sv. strax
da. straks = sv. genast
sv. strax ≈ da. snart

da. by[/i:2...

[ Läs mer ]

cron